Hop til indholdet

Katte

Et katteparadis hos ActivePet

Katte er noget helt særligt og deres skønne, selvstændige, legesyge og sociale sind gør dem til et elsket familiemedlem i mange familier. I vores katteunivers hos ActivePet forstår vi, at hver kat er unik med sine egne præferencer og behov, og derfor har vi samlet et nøje udvalgt sortiment af produkter, der sikrer, at din kat nyder et liv fuldt af leg, komfort og sundhed.

Daglige fysiske og mentale stimuli er vigtige for en glad og veltilpas kat, og vores sortiment til katte understøtter lige netop dette. Udforsk vores kategorier til katte og opdag spændende aktivering, sundt kattefoder og alt i katteudstyr som glæder og gavner både kat og katteejer.

Sundhed og ernæring for din kat

Din kats velvære starter med, hvad den spiser. Vores udvalg af kattefoder og snacks er nøje udvalgt for at sikre, at din kat får den mest naturlige og ernæringsrige kost. Vi tilbyder en række kornfrie og naturlige muligheder, der er skræddersyet til at opfylde de ernæringsmæssige behov hos katte i alle aldre og livsstile. Hos os finder du kattefoder fra danske Essential Foods, som leverer højkvalitets foder, og som vi stolt samarbejder med. Essential Foods har tre fodertyper, enten til killinger, voksne katte, eller til steriliserede katte samt ældre katte, så du er sikret at din kat får lige den foder sammensætning som gavner den. Derudover fører vi et sortiment af kattesnacks, som er oplagte til foderaktivering eller så du altid har en godbid tæt på, til når din kat fortjener lidt ekstra.

Kattelegetøj – aktivering der underholder og stimulerer

Katte elsker at lege, og det er en vigtig del af deres daglige aktivitet. Vi tror på at en aktiv kat er en glad kat, og det er vigtigt at vi understøtter deres nysgerrige natur. Katte er både nysgerrige og fra naturens side små jægere, og disse instinkter kan man nemt understøtte gennem kattelegetøj og aktivering.

Vores udvalg af kattelegetøj er designet til at stimulere din kats naturlige jagtinstinkter og holde den underholdt i timevis. Vi har udvalgt en række fantastiske produkter inden for foderaktivering og legetøj, så du er sikret at kunne finde lige det du mangler til din kat.

Kattens naturlige jagtinstinkt kommer ofte til udtryk, og de fleste katte elsker at jage, om så det er legetøj eller byttedyr i naturen. Særligt omkring servering af kattens foder kan man gøre det udfordrende og underholdende for katten, ved at anvende forskellige former for foderaktivering. Her kan vi varmt anbefale at du tager et nærmere kig på produkterne fra Catit.

Fra interaktivt legetøj, der udfordrer deres intelligens, til sjovt og fængende legetøj, der fremmer fysisk aktivitet, har vi noget, der vil glæde enhver kat.

Et hjem til din kat i hjemmet

Din kat fortjener et rigtigt hjem i dit hjem og du kan nemt indrette et hjørne eller et område til din kat, så den har sit eget sted. En kurv til en dejlig lur eller måske en hule katten kan trække sig tilbage i, er essentielt, så din kat har mulighed for at have sit eget territorium. Når du indretter til din kat er et kradsetræ uundgåeligt. Et kradsetræ understøtter din kats naturlige adfærd, og vi fører en række stilfulde og hyggelige kradsetræer, som både vil se pæne ud i hjemmet og udgøre en vigtig aktivering for din kat.

Flere af vores kradsetræer har indbygget hule eller kurv, så det netop kan fungere som et fuldendt hjem til din bløde firbenede ven. Derudover fører vi også et sortiment af kattesenge og kattehuler, så du kan sørge for de rette rammer til søvn og afslapning for din kat.

Uanset om det er en blød seng til en lur eller et kradsetræ til at strække og pleje kløerne, har vi alt, hvad din kat har brug for, for at føle sig hjemme.

Køb kvalitets katteudstyr hos ActivePet

For et fuldendt katteliv kan det rette udstyr være prikken over iét. I vores sektion med katteudstyr finder du katteseler til gåtur eller transport, skåle til foder, samt alt til at sikre den rette hygiejne for din kat.

Hos ActivePet er bæredygtighed en kerneværdi. Vi genbruger emballage og vælger produkter, der støtter bæredygtige praksisser. Når du handler hos os, støtter du ikke kun din kats sundhed og velvære, men også vores planets fremtid.

Vi ønsker at din oplevelse hos os skal være så tryg og god som muligt, og derfor står vi altid til rådighed, hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning. Når du handler hos ActivePet.dk ønsker vi at du føler dig velinformeret og hvis du har spørgsmål til vores produkter eller har brug for et råd, kan du altid kontakte os på mail info@activepet.dk eller tlf.: 61 54 56 01.