GRATIS FRAGT PÅ KØB OVER 499,-
HURTIG LEVERING 1-3 HVERDAGE
Cookie-info

 

Returnering & Ombytning

Når du som forbruger køber varer på internettet, har du normalt 14 dages fortrydelsesret i henhold til forbrugeraftaleloven. 

Dette indebærer, at du har ret til at fortryde et køb inden for 14 dage. Når du handler som privat forbruger i vores webshop ActivePet.dk, har du 14 dages fuld returret - det vil sige, at fra du modtager din vare, har du 14 dage, til at give os besked om, at du ønsker at ombytte eller returnere en vare. Vi skal modtage din vare senest 14 dage efter, du har givet os besked om, at du ønsker at returnere eller ombytte.

Fortrydelsesretten gælder kun for private forbrugere, der handler via ActivePet.dk og ikke ved køb i vores fysiske butik. Erhvervsdrivende har ikke fortrydelsesret.

Du vil få pengene tilbagebetalt, til samme kort, der er handlet fra. Det er vigtigt at du tydeligt angiver ordrenr. så vi kan finde frem til din bestilling. Ønsker du at ombytte skal du desuden tydeligt oplyse hvilken vare, du ønsker at ombytte til. Er den ønskede ombytningsvare dyrere, end den vare du returnerer, skal du betale for prisforskellen.  

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde eller ombytte dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.
Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Værdiforringelse

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.
Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.
 
Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.
 
Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Reklamation

Dit køb hos ActivePet.dk er omfattet af købelovens regler for varekøb. Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.
Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  
Du kan reklamere ved at kontakte os vis e-mail: info@activepet.dk eller på telefon nr: +45 61545601. Vælger du at mail til os, kan du med fordel vedhæfte et eller flere billeder af den beskadigede vare. Dette vil afhjælpe behandlingen af din reklamationssag.
 

Retur

Varen sendes til:
ActivePet.dk
Stilbjergvej 53
6800 Varde
 
Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.
Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.