GRATIS FRAGT PÅ KØB OVER 499,-
HURTIG LEVERING 1-3 HVERDAGE
14 DAGES FORTRYDELSESRET

Om os

Velkommen til ActivePet.dk.
 

ActivePet.dk er en 100% dansk ejet virksomhed, der er beliggende ved Varde i Sydjylland.
 

Vi ønsker at skabe en shop, hvor du finder alt hvad du har brug for, til at give dit kære familiemedlem en aktiv indholdsrig, sjov og aktiv tilværelse. En sund og aktiv hverdag, hvor vores kære dyr dagligt bruger sine naturlige instinkter samt udfordres og stimuleres mentalt og fysisk.
 

Alle produkterne er nøje udvalgt, uden giftige kemikalier og er gennemtestet inden salg af mine kære små hjælpere; 

Vi lægger stor vægt på, at det vi giver vores dyr at spise, skal være naturligt og kun indeholde det alle bedste. Ingen korn, ingen unødige tilsætningsstoffer eller farvestoffer m.v. De skal kun have det bedste. Sunde aktive dyr er glade dyr – og vores dyr fortjener det allerbedste!
 

Det er vigtigt for os at tænke bæredygtighed ind, hvor end vi kan og ligeså, mest muligt ind i min lille virksomhed. Vi kan alle gøre en forskel. Derfor genbruger vi al den emballage, som vi modtager fra vores leverandører, når vi sender lækre varer hjem til jer og jeres kære. Du vil derfor muligvis opleve, at kassen du får til sendt dine varer i, har et andet firmalogo på - det er dog vigtigt i denne forbindelse også at sige, at vi går ikke på kompromis med kvaliteten af emballagen, din pakke kommer med sikkerhed hjem til dig i forsvarlig indpakning. 
 

Har du spørgsmål til vores varer eller ønsker råd og vejledning, så skal du endelig bare kontakte os på telefon eller mail.
 

Vi glæder os til at betjene dig på ActivePet.dk.

De bedste hilsner
Ulla Pedersen og Henrik Fosgerau

Stop Papirspild mærketcsr-maerket logo Et sundt arbejdsmiljø